Camerabewaking Groningen veiligheid boven alles

Bent u op zoek naar Camerabewaking in Groningen?

Voor camerabewaking in Groningen is Quiverté Beveiliging voor u werkzaam om de installatie van deze camerabewakingssystemen in Groningen te installeren en onderhouden. Onze vakbekwame werknemers zetten hun jarenlange ervaring en goed uitgeruste serviceauto in om u zo efficiënt en professioneel mogelijk te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u in Groningen gebruik gaan maken van camerabewaking?

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren bedrijf dat voor u camerabewaking kan installeren dan bent u welkom de hulp van Quiverté Beveiliging uit Groningen in te schakelen. Als specialist in het leveren, installeren en onderhouden van elektronische beveiligings- en communicatiesystemen kunnen wij alle aspecten van uw beveiliging voor onze rekening nemen. Uw camerabewaking wordt door ons regelmatig onderhouden en gecontroleerd. Alles wordt door ons op deze manier in topvorm gehouden.

camerabewaking groningen voorbeeld 2

camerabewaking groningen voorbeeld 2

 Camerabewaking

Ook wanneer u zelf aanwezig bent in uw bedrijfspand of woning wilt u zich veilig voelen tegen indringers. Hiervoor levert Quiverté naast reguliere inbraakbeveiliging ook camerabewaking. Camera bewaking helpt u om te allen tijde overzicht te houden over uw bedrijfspand of woning.

De door ons geleverde video observatie systemen filmen continu de te beveiligen ruimte. Al het beeldmateriaal wordt opgeslagen op een 4 kanalen harddiskrecorder. U kunt live meekijken, of materiaal terugkijken op een monitor en/of via uw computer. Ook via uw smartphone of tablet kunt u meekijken en terugkijken via de applicatie iVSM-4500. Deze applicatie geeft een helder overzicht van de verschillende camera’s die geplaatst zijn en heeft een gemakkelijk bedienbaar keuzepaneel. De harddiskrecorder biedt plaats aan circa twee weken beeldmateriaal. Mocht u dus achteraf beeldmateriaal willen bekijken of verzamelen, dan kunt u rustig de tijd nemen om dit op te zoeken.

Neem contact met ons op voor camerabewaking Groningen

Op de website van Quiverté Beveiliging kunt u de mogelijkheden bekijken. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van onze diensten en producten. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook als u met ons in zee wilt nodigen wij u uit contact op te nemen. Dit doet u door te bellen met 050 – 313 43 60 of door een e-mail te versturen naar info@quiverte.com. Neem contact met ons op voor camerabewaking Groningen. Links