Brandmeldinstallatie Groningen laten installeren

 Voor een professionele brandmeldinstallatie Groningen schakelt u de hulp van Quiverté Beveiliging in

Een groot gevaar voor woningen, kantoorpanden en winkels is het ontstaan van brand. Een ongeluk zit in een klein hoekje en mocht er onverhoopt brand uitbreken dan wilt u natuurlijk dat uw familie, klanten of personeel zich snel van dit gevaar bewust zijn. Quiverté Beveiliging is een NCP erkend branddetectiebedrijf dat voor u op professionele wijze een brandmeldinstallatie in Groningen kan aanleggen. Onze vakmensen zorgen dat u zo efficiënt en professioneel mogelijk wordt geholpen. Ook nodigen wij u uit contact met ons op te nemen om onze hulp in te schakelen.

 

brandmeldinstallatie groningen voorbeeld 2

brandmeldinstallatie groningen voorbeeld 2

Wilt u in Groningen een brandmeldinstallatie laten installeren?

Quiverté Beveiliging uit Groningen staat als expert klaar om voor u een brandmeldinstallatie te installeren. Al sinds 1987 zijn wij gericht op het leveren, installeren en onderhouden van elektronische beveiligings- en communicatiesystemen. Quiverté Beveiliging is een NCP erkend technisch, borg beveiligingsbedrijf en NCP erkend branddetectiebedrijf. Naast het verbeteren van uw brandveiligheid kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn met het installeren, onderhouden en controleren van uw inbraakbeveiliging.

Brandbeveiliging met een brandmeldinstallatie

Sinds 2012  is het nieuwe bouwbesluit van kracht. Hierin worden duidelijk eisen gesteld aan de brandveiligheid en ontruimingsmogelijkheden in gebouwen waar grote aantallen en/of minder zelfredzame mensen aanwezig zijn. (Bouwbesluit, zie afdeling 6.5, pagina 110)

Quiverté kan hiervoor brandmeldinstallaties conform de NEN 2535 en ontruimingsinstallaties conform de NEN 2575 leveren en installeren. Tevens kunnen wij daarna het jaarlijks onderhoud conform de NEN 2654-1 en de NEN 2654-2 uitvoeren aan deze installaties. Hierbij voldoet de brandmeld- en ontruimingsinstallatie in het geheel aan de eisen zoals gesteld in het bouwbesluit.

Alle toegepaste apparatuur dient aan De NEN-EN 54 reeks te voldoen. De brandmeld- en ontruimingsinstallaties dienen zichzelf continue op storing te bewaken.

De installaties moeten bij branddetectie / na het indrukken van een handbrandmelder direct de gewenste luide en of stille alarmering in werking zetten.

Bij ontruiming dient het slow whoop ontruimingssignaal in alle ruimtes goed hoorbaar te zijn. Ook dienen de sirenes en de bekabeling daar naartoe nog 30 minuten te kunnen blijven functioneren.

Quiverté is een erkend branddetectiebedrijf voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties en voldoet daarmee aan alle kwaliteitseisen zoals door brandweer en verzekeraar gesteld.

Neem gerust contact met ons op voor een brandmeldinstallatie Groningen

brandmeldinstallatie groningen

brandmeldinstallatie groningen

Wilt u graag meer weten over onze werkwijze, de mogelijkheden of onze kwalificaties? In dat geval kunt u altijd onze website bezoeken. Heeft u verdere vragen of bent u van plan onze hulp in te schakelen dan nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. U kunt hiervoor bellen met 05031343 60 of een e-mail versturen naar info@quiverte.com. Voor een brandmeldinstallatie Groningen komt u dus naar ons.