Brandbeveiliging Groningen

Brandbeveiliging Groningen

Quiverté Beveiligingen is gevestigd in Groningen en biedt brand- en inbraakbeveiligingsinstallaties aan particuliere en zakelijke klanten. Uw huis, kantoorpand, winkel of horecagelegenheid in Groningen is beschermd tegen brand met de brandbeveiliging van Quiverté. Wij bieden alles op het gebied van levering, keuring en onderhoud van branddetectieapparatuur en ontruimingsinstallaties. Met professioneel advies, ook op het gebied van noodprocedures, bouwbesluiten en wettelijke voorschriften, bieden wij een uitgebreid assortiment brandbeveiliging voor uw pand in Groningen. Zo hebben wij een grote diversiteit aan:

  • Rook- en brandmeldinstallaties
  • Ontruimingsinstallaties
  • Noodverlichting
Brandbeveiliging Groningen

Brandbeveiliging Groningen

Brandbeveiliging in Groningen door erkend branddetectiebedrijf

Quiverté Beveiligingen uit Groningen levert brandbeveiliging welke voldoet aan de kwaliteitseisen zoals gesteld door brandweer en verzekeraar. De brandmeld- en ontruimingsinstallaties van ons erkend branddetectiebedrijf voldoen aan de eisen zoals vastgelegd in 2012 met het nieuwe bouwbesluit. Wij leveren:

  • Brandmeldinstallaties conform NEN 2535
  • Ontruimingsinstallaties conform NEN 2575
  • Jaarlijks onderhoud conform NEN 2654-1 en 2654-2
  • Alle apparatuur voldoet aan NEN-EN 54

Zo bent u er zeker van dat alle brandmeld- en ontruimingsinstallaties zichzelf continue op storing bewaken. En u weet zeker dat het ontruimingssignaal in alle ruimtes goed te horen is. Bovendien blijven de sirenes en bekabeling nog 30 minuten na het uitbreken van een brand functioneren. Dit draagt bij aan een nog grotere mate van veiligheid.

Quiverté Beveiligingen is een NCP erkend bedrijf.

Ook voor inbraakbeveiliging bent u bij Quiverté aan het juiste adres.

Beveilig uw pand tegen brand en neem contact op

Kijk op de website voor aanvullende informatie, neem contact op via 050-3134360 of stuur een e-mail naar info@quiverte.com. Wij horen graag van u en komen graag langs om uw pand op een professionele wijze tegen brand te beveiligen.